پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

درخواست الحوثی از کشتی‌های عبوری از باب المندب: این پلاکارد را به ما نشان دهید + جزئیات

درخواست الحوثی از کشتی‌های عبوری از باب المندب: این پلاکارد را به ما نشان دهید + جزئیات محمدعلی الحوثی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، از خدمه کشتی‌های مذکور خواست پلاکاردی حاوی عبارت «ما با اسرائیل ارتباطی نداریم»، نشان دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی جنبش انصارالله یمن از کشتی‌های عبوری از باب المندب خواست عدم ارتباط خود با رژیم اسرائیل را اعلام کنند.

محمدعلی الحوثی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، از خدمه کشتی‌های مذکور خواست پلاکاردی حاوی عبارت «ما با اسرائیل ارتباطی نداریم»، نشان دهند.

پیام این شخصیت سیاسی ارشد یمنی در حالی است که علی القحوم عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن در اظهارنظری اعلام کرد: عملیات نظامی یمن در دریای سرخ ادامه دارد و با وجود همه تهدیدات و دشمنی‌های آمریکا، انگلیس و «اسرائیل» ادامه خواهد داشت.

 آمریکا مدعی است که ائتلافی دریایی برای مقابله با عملیات ارتش یمن در دریای سرخ ایجاد کرده است، اما فرانسه، اسپانیا و ایتالیا با تایید خروج خود از این ائتلاف، از تحویل کشتی‌های جنگی خود به فرماندهی ایالات متحده خودداری کرده‌اند.

ارتش یمن طی هفته‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داده است.

نیرو‌های ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، حمله به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم به سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه دهند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار